Boeken

Crystal Admiral is geschikt als nazomer- en winterbestemming. De zomerse temperaturen in Side lopen erg hoog op. Bepaal wanneer u wilt gaan en bekijk de prijzen van de reisaanbieders aan de rechterkant.

 

Super actie: Boek deze accommodatie Nu al v.a. €399 p.p. ! Ga snel naar KRAS.nl

 

Zelf zijn we vaak in Turkije op vakantie geweest. Ook wij boeken altijd bij een van de genoemde aanbieders onze all-inclusive vakantie.

 

Wanneer boeken en bij wie?

Turkije is een zeer populaire vliegbestemming. De Nederlanders komen vooral af op de hoge temperaturen en de zonuren in de zomermaanden. Het is goed te weten dat de temperaur in de maanden juli en augustus op kunnen lopen naar veertig graden. Wij adviseren u dan ook in de periode Mei tot Juli en Augustus tot Oktober voor een zonvakantie naar Turkije te gaan. De zon schijnt dan volop maar de temperatuur is een stuk aangenamer.

 

Turkije is een zeer groot land en kent daardoor wat klimaatverschillen. Langs de kusten zeeklimaat met zachte winters, warme zomers en weinig neerslag gedurende de zomermaanden. Het oostelijke deel van Turkije heeft een landklimaat met veel neerslag. Het binneland van Turkije heeft vrij koele winters en warme zomers, met weinig neerslag. De beste reistijd voor Turkije is van april tot en met december.

 

Aan de rechterkant vindt u ons overzicht van de meest goedkope aanbieders van vakanties naar Turkije. Dit zijn: KRAS, Corendon en Sunweb.