De Locatie

Crystal Admiral Resort is gelegen op slechts 50m van het strand en bevindt zich midden in het toerismeparadijs van Side, Turkije. De Internationale Luchthaven Antalya ligt op een afstand van 80 km, dus u bent met ongeveer 55 minuten op locatie.

 

Over Side turkije

Side is een voormalige vissersdorpje dat ligt op een schiereiland. Het strand is prachtig en het centrum sfeervol. Het staat bekend als een waar openluchtmuseum, bij aankomst in Side zal u meteen het Romeinse theater opvallen, dat omstreeks de 4e eeuw onderdeel werd van de stadsmuur. Side heeft een zeer rijke historie en in de omgeving van Side zijn dan ook veel belangrijke opgravingen gedaan. Wanneer u deze wilt zien, bezoek dan het Archeologisch Museum dat is gevestigd in een voormalig Romeins badhuis. Bezoek ook de ruïnes van de tempel van Apollo te Side, vooral bij de zonsondergang is dit een fantastisch gezicht.


Er zijn ook veel mogelijkheden voor actief vakanties, zoals diverse watersporten, raftingtochten, paardrijden en jeeptochten. Meer informatie.

 

Over het land Turkije

Vakanties naar Turkije zijn zeer populair. Het land biedt zeer veel mogelijkheden, of het nu gaat om een strandvakantie, een culturele vakantie, een actieve vakantie of een gezinsvakantie, Turkije heeft het het allemaal. Turkije heeft fantastisch mooie stranden, die veelal zeer geleidelijk aflopen.

 

Of u nu een All Inclusive vakantie in Turkije boekt of zelf op zoek gaat naar de lekkerste restaurantjes, Turkije is uw vakantieland! Lees hier verder over Crystal Admiral Resort.